Parfymer för män – Vilken parfym är bäst?

När det gäller herrdofter finns det hundratals olika alternativ. Det verkar som om det finns dussintals välkända märken som alla tillverkar sin egen version. Om du vill lukta gott varje gång din man går ut genom dörren behöver du hjälp med att veta vilka märken som anses vara bättre än andra.

Topp 5 bästa herr parfymerna

Här är en lista över de fem bästa märkena för herr parfymer:

1. Versace

Enligt Hottowelhk är detta märke rikt på doft och har en fantastisk arom när det sprutas på huden; om du plockar upp denna doft ska du se dig själv som lycklig eftersom den snart kommer att vara omöjlig att hitta. Jag vet dock att många kvinnor föredrar den när deras man luktar så här.

2. Dolce & Gabbana

Du kommer att älska hur detta märke luktar! Det är inte för starkt, men har ändå en ”lagom” doft. Om din kille vill prova en annan cologne efter att han använt upp sin nuvarande flaska D&G, låt honom hellre veta att det kommer att vara meningslöst att köpa något annat eftersom inget kommer att kunna jämföras med doften från denna.

3. Hugo Boss

När man väljer ut dofter för män är det svårt att inte märka hur fantastiskt detta märke doftar jämfört med andra. Även om det kan anses vara dyrt för vissa, tycker många att priset definitivt är värt varje krona eftersom du aldrig kommer att behöva en annan parfym efter att ha använt denna.

4. David Beckham

Efter att ha burit denna parfym kommer din man att få komplimanger från kvinnor och tillfredsställande kommentarer från andra män. De flesta människor älskar David Beckhams doft; det är säkert att säga att om du köper denna doft kommer du aldrig att vilja köpa något annat igen.

5. Gucci

Sist men inte minst på vår lista är Gucci. Även om den kan vara en aning dyr och svår att hitta, så kommer du när du väl har fått en doft av denna parfym för män att förstå varför så många väljer den framför andra. Den har en klassisk doft som drar till sig uppmärksamhet från båda könen! Faktum är att den tenderar att väcka det motsatta könet även när den bärs av en vanlig person som inte alls är känd. Det finns verkligen det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur bra denna parfym doftar. Om du vill att din man ska lukta som en miljon dollar, då är Gucci definitivt rätt väg att gå!